27 apr. 2016

Draga mea prietenă...

Draga mea prietenă...îmi doresc din tot sufletul să fii bine!
Iti scriu fiindcă știu că treci printr-o perioadă dificilă...știu și te înteleg, așa cum poate nimeni altcineva nu o face.
Te îndemn să iei ce e mai bun din toate. Ia ce mai bun din fiecare zi, din fiecare întâmplare, fiecare rasarit sau apus, din fiecare om. Îngaduie-ți să fii fericită! Căci fericirea ta nu consta in niciun lucru material, în niciun alt om...fericirea o găsești la tine, iar atunci când vei realiza lucrul acesta, atunci orice alt factor exterior va fi zadarnic.
Fii puternică! Fii suficient de de puternică încât "publicul" să nu-ți vadă lacrimile niciodată, să nu îți afle punctul slab și să nu-ți știe trăirile. Să fii înțeleaptă! Suficient de înțeleaptă pentru a-ți da seama când ai nevoie de sprijin. Fii suficient de curajoasă pentru a cere ajutor, și umilă pentru a-l accepta. Găsește-ți puțini prieteni, dar valoroși, un umăr pe care să plângi, ochii care vor plânge cu tine. Nu deveni antisocială cum spun unii, dar fi selectivă cu cei pe care îi alegi să fie în jurul tău. Nu te umple de oameni toxici, de conversații fără folos, de nopți pierdute aiurea, de tot ce e stricat.
Draga mea prietenă, ai te rog frumos grijă de tine. Ai grijă de inima ta, de ceea ce alegi să iubești și pe cine lași să te iubească. Ai grijă pe cine lași să calce pragul sufletului tău. Pe cine lași să-ți intre în viață și cui îi permiți să te influențeze și în ce mod. Ai mare grijă în cine te încrezi, și cui îi permiți să-ți susțină brațul.
Nu te lăsa niciodată descurajată, și nu îți pierde din vedere obiectivele. Vei vedea că ai să reușești într-o zi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu